Menü

Vásárlói kisokos

Első lépésben válasszuk ki a legördülő menüből a számunkra megfelelő méretet, ezután pedig kattintsunk a kosár ikonra, ezzel rendeljük meg a terméket.

Második lépés: A felugró ablakban láthatjuk, hogy melyik termék került a kosárba és eldönthetjük, hogy megtekintjük még a kínálatot vagy fizetni szeretnénk, amennyiben fizetni szeretnénk kattintsunk a "Tovább a kosárhoz" feliratra.

 

 Harmadik lépés: Abban az esetben ha, a "Tovább válogatok" ikonra kattintottunk és szeretnénk fizetni az oldal tetejére görgetve a kosár ikonra kattintva tudunk vissza térni a pénztárhoz.

Negyedik lépés: FONTOS! Ha van kuponunk azt a "Kupon beváltása" mezőbe feltétlenül írjuk be, így igényelhetjük a kedvezményt majd a "Tovább a pénztárhoz" menügombbal folytathatjuk a fizetést.

Ötödik lépés: Regisztrálhatunk vagy beléphetünk a Facebook fiókunkkal is, de a rendelést leadhatjuk regisztráció nélkül is. Miután ezt kiválasztottuk már nincs más dolgunk, mint kitölteni a szállítási / számlázási címet és kiválasztani a szállítási módot.

Hatodik lépés: Bármilyen kérést, pl.: a szállítási időpontot illetően a vásárlás végén a "Megjegyzésben" tudunk feltüntetni. (Méretet, színt itt már NEM lehetséges módosítani. 

Hetedik lépés: A "Megrendelem" gombbal tudjuk véglegesíteni a rendelést, ezután visszaigazoló e-mailt küldünk a vásárlásodról.

Keresés